Actueel

Logo stichting Nivoz

Column Nivoz-platform hetkind

21 april 2021 · Column, NIVOZ

De column die ik voor Balans Magazine heb geschreven is nu ook op het Nivoz-platform hetkind geplaatst. De column ‘Mijn zoon wordt maar één keer groot, ik wil het bewust meemaken’ gaat over de thuissituatie en onderwijs op afstand tijdens de corona epidemie. Nivoz (Nederlands Instituut voor Onderwijs en Opvoedingszaken)… Lees verder.

Column Balans Magazine

20 februari 2021 · Balans, Column

Voor het eerste Balans Magazine van 2021 is mij gevraagd als vader een column te schrijven. Deze heeft de prikkelende titel 'Lockdown: pure winst' meegekregen en is inmiddels verschenen. Balans is een oudervereniging die opkomt voor de belangen van kinderen en jongeren. Lees verder.

Steun je boekhandel

20 januari 2021 · #koopnueenboek, #steunjeboekhandel

Vanwege de lockdown zijn de boekhandels gesloten. Door je boeken bij je lokale boekhandel te bestellen draag je bij aan hun voortbestaan. Veel lokale boekhandels zijn zijn te vinden op Libris.nl. Voor Athenaeum, Ako, The Read Shop, De Slegte en Bruna kan je rechtstreeks op hun site terecht of bekijk… Lees verder.

Hoera! Een nieuwe website

27 december 2020 · Website

Hier is hij dan, mijn eigen website gefocust op mijn schrijfwerk. De afgelopen twee en een half jaar ben ik mij gaan toeleggen op het schrijven van fictie. De inhoud van de website is op dit moment bescheiden. Een gedeelte waar je actualiteiten kunt lezen; een overzicht van korte verhalen… Lees verder.